PRODUK-PRODUK SELENDANG KUNING.

17:46 puteri jalanan a.k.a annur 0 Comments

Depositphotos
Hai semua,salam sejahtera daripada annur...

apa khabar kalian?

setelah beberapa tahun...akhirnya annur menceburi bidang ini...haha.

lambat ek? takpela...belajar pelan2...nanti lama2 akan pandai...

ok2 tak mau cerita banyak...annur dengan rendah diri memohon jasa baik semua kawan2 annur untuk like page ni: 



haaa mesti korang pelik kan kenapa si annur ni jual kerepek pulak dah ni???ek eleh. haha! relax laaa...ini namanya membantu pembangunan ekonomi setempat! tak baik tau gelakkan...haha.

Sebenarnya ini adalah projek hasil kerjasama daripada ahli koperasi kami bertempat di area Kota Damansara Selangor. Iaitu Koperasi Kejiranan Gugusan Seroja Kota Damansara Berhad ( B-3-1444). 

Mengikut sejarahnya, projek ni bermula hasil daripada kerjasama para surirumah di sini. Pada permulaan ia cuma sebuah idea capuk je. Lama kelamaan capuk itu dah berubah jadi masterpiece pulak dah. Ampun. haha. Annur letih pulak nak cerita lebih2. 

Korang suka makan kerepek kan? (tak suka pun kena suka jugak.Annur tak kisah. :p)

Haa beli jangan tak beli! Supportla sikit. Haha.

kalau korang tak suka dengan packaging dia. Kita boleh deal. takde hal. Packaging sekarang ni macam2. Ni annur ada cari gambar kat tenet contoh2 packaging moden. Kalau nak macam ni pun insyaallah kami cuba sediakan. Tapi biasalahhh ongkos je tu memang lain la kan. 






  • sesuai dibuat gift untuk kenduri kawin ke,event ke...
  • sedap makan bila tengok tv. haha
  • kerepek ni makin dimakan makin sedap tau. serius. korang tak cuba mana tau. 
  • kalau annur selalu annur buat kudapan sambil main sudoku. baru otak gerak laju sikit! heheh.
  • sesiapa yang nak kawin tu, sila2 lah order ya. Jangan esok kenduri arini order 1000 paket! Annur lesing korang. haha.

Ni dia detail produk. 

setakat ni ada dua jenis: (bakal muncul kerepek lain lagi.hehe)

-kerepek siput
-kerepek gunting

1. Paket kecil 90g- RM1.50



2. Paket kilo - RM25



3. Botol 400 g- RM15
ok sekarang kita cerita macamana nak order ek?

whatsapp direct kepada nombor ni : 

 


 016-391 6694



simple kan?



0 comments: